Синът на американския актьор, културист и политик Арнолд Шварценегер, Джоузеф Баена, говори

...
Синът на американския актьор, културист и политик Арнолд Шварценегер, Джоузеф Баена, говори
Коментари Харесай

Извънбрачният син на Шварценегер обясни защо не е взел фамилията на баща си

Синът на американския артист, културист и политик Арнолд Шварценегер, Джоузеф Баена, говори в Good Morning Britain за какво е решил да не вземе известната фамилия на татко си.

26-годишният Джоузеф е плод на обич сред известния му татко и икономката на фамилията им Милдред Баена. Момчето научи за самоличността на татко си едвам когато беше на 12 години. В диалог с водещите Сузана Рийд и Ед Болс Баена изясни за какво е изоставил семейството Шварценегер, съобщава Daily Mail.

„ Да, това е добър въпрос. Мисля, че най-важното е, че се пробвам да върша нещата самичък и да продължа кариерата си, употребявайки волята, решимостта и работната си нравственос. Семейството ми доста ме поддържа от разстояние. Наистина правя оценка това и мисля, че е доста значимо да израснеш като мъж и да можеш да правиш нещата самичък и да измисляш нещата. Това е, което направих и до момента работи. Работих доста крепко “ — показа синът на известния артист.

През 2011 година беше разкрито, че Арнолд скрито е татко на детето на Милдред, до момента в който тя е работила като икономка за семейство Шварценегер през 90-те години.

По това време артистът е женен за журналистката Мария Шрайвър. По време на връзката си те се снабдиха със синовете Патрик, 28, Крис, 24, и дъщерите Катрин, 32, и Кристина, 30. Но през юли 2011 година тогавашната брачна половинка на Арнолд Мария подаде молба за бракоразвод след 25 години брак. През декември 2021 година разводът на някогашната двойка беше формален.

Джоузеф, спомняйки си момента, в който научи, че холивудската звезда е татко му, призна, че е изпитал мощни усеща: " Беше цялостен потрес. Като дете не разпитваш родителите си. За мен аз обичам татко си. Той е необикновен човек. Обичам майка си, тя е прелестна жена. Така че да, просто съм доста благополучен и горделив да бъда част от това семейство. "
 Джоузеф Баена, Арнолд Шварценегер, артист, наследник, кола Джоузеф Баена с татко Арнолд Шварценегер Снимка: Getty Images
Описвайки връзката си с Арни в този момент, Баена сподели: „ Той е страховит татко. Той беше необикновен за мен. Той ме поддържаше доста във всичко, което взех решение да направя - кариера в региона на недвижимите парцели, моето пътешестване в бодибилдинга и фитнеса - той постоянно е бил до мен и ми е бил огромна поддръжка. Той е страховит татко. "
 Джоузеф Баена, Арнолд Шварценегер Джоузеф Баена и Арнолд Шварценегер Снимка: Джоузеф Баена/Instagram  Джоузеф Баена, Милдред Баена, наследник на Арнолд Шварценегер Джоузеф Баена с майка си Милдред Снимка: Джоузеф Баена/Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР